Dakrenovatie in Bergen op Zoom

Is uw dak aan renovatie toe? Heeft u last van lekkage? Of wilt u uw dak laten inspecteren door een echte vakman? Schakel R.V DakRenovatie dan in om alle problemen te verhelpen. Bij R.V. DakRenovaties bent u voor een compleet aanbod aan diensten op het gebied van dak werkzaamheden aan het goede adres. Wij repareren, vervangen, vernieuwen, onderhouden en isoleren alle daken in de omgeving van Brabant, Zeeland en Zuid Holland. Dit gebeurt natuurlijk altijd door een goed opgeleide en deskundige dakdekker. Voor uw dakrenovatie in Bergen op Zoom hoeft u dus niet verder te zoeken.

R.V. DakRenovatie: dakrenovatie in Bergen op Zoom

Ons team bestaat uit twee goed opgeleide en deskundige dakdekkers uit Bergen op Zoom. Beiden hebben we meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van dakbedekking. Wij kunnen u daarom kwaliteit garanderen. Daarnaast doen wij ook altijd onze uiterste best om zo voordelig mogelijk te zijn. Zo kunnen we niet alleen goed en snel, maar ook goedkoop al uw problemen verhelpen. Naast het renoveren van uw dak, kunnen we u ook helpen bij de volgende zaken:

  • Daken en dakgoten vervangen;
  • Dakkapellen plaatsen;
  • Daklekkages;
  • Zinkwerken.
  • Boeidelen van hout vervangen voor Trespa;

Neem contact met ons op!

Voor dakrenovatie in Bergen op Zoom neemt u contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 24 200 880 of door een e-mail te sturen naar info@rvdakrenovatie.nl. Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Contact Opnemen