Dakdekker Zeeland lekkage

Dakdekker in Zeeland

Heeft u nieuwe dakbedekking nodig? Heeft u last van lekkage? Of wilt u uw dak laten inspecteren door een echte vakman? Schakel een ervaren dakdekker nabij Zeeland in om alle problemen te verhelpen. Voor een compleet aanbod aan diensten op het gebied van dak werkzaamheden bent u bij R.V. Dakrenovatie aan het goede adres. Wij repareren, vernieuwen, onderhouden en isoleren alle daken in de omgeving van Brabant, Zeeland en Zuid Holland. Natuurlijk gebeurt dit altijd door een goed opgeleide en deskundige dakdekker.

R.V. Dakrenovatie: uw dakdekker in Zeeland

Ons team bestaat uit twee goed opgeleide en deskundige dakdekkers. Wij hebben beiden meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van dakbedekking. Wij kunnen u daardoor kwaliteit garanderen. Daarnaast doen wij continue onze uiterste best om zo voordelig mogelijk te zijn. Zo kunnen we niet alleen snel en goed, maar ook goedkoop al uw problemen verhelpen. Naast het renoveren van uw dak, kunnen we u ook helpen bij de volgende zaken:

  • Boeidelen van hout vervangen voor Trespa;
  • Daklekkages;
  • Dakkapellen plaatsen;
  • Dakgoten vervangen;
  • Zinkwerken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Is uw dak aan onderhoud of vervanging toe? En zoekt u een dakdekker in/nabij Zeeland? Neem dan vooral contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 24 200 880 of door een e-mail te sturen naar info@rvdakrenovatie.nl. Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.