Dakbedekking in Bergen op Zoom

Heeft u nieuwe dakbedekking in Bergen op Zoom nodig? Heeft u last van lekkage? Of wilt u uw dak laten inspecteren door een echte vakman? Schakel ons, van R.V DakRenovatie, dan in om alle problemen te verhelpen. Bij R.V. DakRenovaties bent u voor een compleet aanbod aan diensten op het gebied van dakwerkzaamheden aan het goede adres. Wij repareren, vervangen, vernieuwen, onderhouden en isoleren alle daken in de omgeving van Brabant, Bergen op Zoom en Zuid Holland. Dit gebeurt natuurlijk altijd door een goed opgeleide en deskundige dakdekker.

R.V. DakRenovatie: voor dakbedekking in Bergen op Zoom

Ons team bestaat uit twee goed opgeleide en deskundige dakdekkers uit Bergen op Zoom. Beiden hebben we meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van dakbedekking. Wij kunnen u daarom kwaliteit garanderen. Daarnaast doen wij continue onze uiterste best om zo voordelig mogelijk te zijn. Zo kunnen we niet alleen snel en goed, maar ook goedkoop al uw problemen verhelpen. Naast het renoveren van uw dak, kunnen we u ook helpen bij de volgende zaken:

  • Daken en dakgoten vervangen;
  • Boeidelen van hout vervangen voor Trespa;
  • Daklekkages;
  • Dakkapellen plaatsen;
  • Zinkwerken.

Neem contact met ons op!

Is uw dak aan dakonderhoud toe? Of zoekt u dakbedekking in/nabij Bergen op Zoom? Neem dan vooral contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 24 200 880 of door een e-mail te sturen naar info@rvdakrenovatie.nl. Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Contact Opnemen